вівторок, 28 лютого 2012 р.

Спогади бойової юності та декор гадів.


Гади, гамнодави, гаденята, берци, військові черевики – це фантастично довговічне, страшенно зручне, надзвичайно красиве і  універсальне взуття. 









Трохи з власної історії
Перші свої гади я купила на секонді на першому курсі академії (тішилась страшно). Зношені, на 2 розміри завеликі фірми «Ranger» на 12 дірок . Батьки випали в осад і доооооовго сміялись, потім звикли. Прослужили мені близько двох років, гордо пережили переходження річок у брід, вагон сірих буднів і зимову вилазку в Карпати – передарувала подрузі коли купила нові.
Найкраща подруга носила «Grinders»,

 мене давила жаба, мамуся змилосердилась і дала гроші на фантастичні «Steel» на 20 дірок (моя радість і гордість) ношу і досі.


Настала зима і батьки почали переконувати купити нормальне тепле взуття, в моїй інтерпретації це були зимові «Steel» на 10 дірок на цигейці))))),зносила за 2 зими.
Потім були подаровані яскраво-жовті невідомої фірми – досі в мене)))


Виходячи з всього вищесказаного і мого особистого досвіду та спостережень скажу що гади:
1. Ідеальний варіант для температури від -5 до +15, а завдяки підошві від 2 см і товстій шкірі можна легко ходити по калабанях і болотах.
2. Тракторна підошва захищає від ожеледиці
3. Прекрасний варіант для самозахисту в темний час доби, особливо для тендітних леді.
4. Широкий вибір фірм, форм, висоти і кольору допомагає носити їх практично до всього.
5. «цікаве» доповнення ділового дрескоду
6. Чудовий антидепресант (якщо всі дістали можна копати бордюр і твоїм ногам ніц не шкодить, або копати того, хто дістав))))

Цікавий конкурс від Dr.Martens
Англійська фірма Dr.Martens заснована в 1960 році і названа на честь доктора Мартінса, що зробив революцію у виготовленні взуття. Винайдена ним повітряна подушка усередині підошви, дозволяє стопі знаходиться завжди в дуже зручному положенні і викликає у всіх незабутнє відчуття комфорту.  Легендарною класичною моделлю фірми вважається 1460. У квітні 1960 року з лінії зійшли перші фірмові черевики Dr. Martens boots. Це були 8-діркові вишневі черевики. До кінця 20-го століття було представлено вже більше 3000 різновидів моделі 1460. До дня народження фірми Dr. Martens запропонували відомим світовим дизайнерам представити своє бачення найпопулярнішої моделі. У проекті взяли участь Jimmy Choo, Levi''s Strauss, Michiko Koshino, Betty Jackson і багато інших. Ось що з цього вийшло.
















І наостанок забавний віршик знайдений в неті)))
На асфальтi грязюка та менi все до вави
Тому що я маю зеленi гамнодави
Чудовi гамнодави кольору життя
Примущують мене спiвати ЛЯЛЯЛЯ

2 коментарі:

  1. This shoes are awesome!! excellent post i like the flower Dr. Martens :3 these shoes inspiring me I have a post about Jeffrey Campbell shoes, visit my blog :)

    www.urbanikamoda.blogspot.com

    ВідповістиВидалити