вівторок, 7 лютого 2012 р.

Декор шортів + МК

Шо́рти (англ. "shorts" від англ. "short" — «короткий») — різновид укорочених штанів.
Мало хто знає, що шорти довгий час були атрибутом дитячого одягу і сприймалися як показник приналежності до певної вікової категорії, проте починаючи з другої половини 60-х років, шорти перестали асоціюватися з дитячим віком. В даний час їх носять і діти і дорослі, як чоловіки так і жінки. Шорти настільки увійшли в наше повсякденне життя, що ми носимо їх на пляжах, на відпочинку, на прогулянках, в офісі, займаючись спортом…



Зручно і сексуально
Шорти стали безумовним хітом. Їх одягають всі, хто хоче показати свої ніжки, а різновид тканин дозволяє носити їх в будь-яку пору року.





Довжина У моді шорти як подовжені, так і ультракороткі. У стиль casual ідеально вписуються короткі джинсові шортики, а от для офісу підбирайте подовжені шорти строгих кроїв та забарвлень.




Крій Тут ваша фантазія не обмежена. У моді шорти як широкі так і завужені, з манжетою по низу або розпірками по боках. Ви можете зупинити свій вибір на більш романтичному варіанті, наприклад, на розкльошених шортах-спідниці або на строгому класичному офісному покрої. Кружева, фальбанки  та бантики - цей тренд сезону так само можна застосувати й для шортів.



 Матеріали Джинсові шорти ніколи не виходили з моди. Вони ідеально підходять для вечірніх прогулянок та шопінгу . Не менш актуальні й шортики з шовку, трикотажу або бавовни. Дуже стильний і екстравагантний вигляд у шкіряних шортів.


З чим носити
Одні й ті ж шорти ви можете надягти як під довгий жакет в офіс, так і з легкою маєчкою ввечері. В офісному варіанті до шортів краще підібрати туфлі на високих каблуках. Увечері можна сміливо носити з шортами улюблені кеди. Як аксесуари до шортів підійдуть стильні сумки, пояси, браслети.




У цьому році модні тенденції продовжили торішні: короткі шорти, як і раніше в тренді. А "писком" вважаю короткі джинсові шорти з вузьким ременем. Пропоную переглянути кілька цікавих ідей для декору.

















І нарешті МК. Матеріали:
1.    Старі джинси
2.    Ножиці
3.    Паперовий скотч
4.    Картон
5.    Старий пояс з металевою фурнітурою
6.    Гумові рукавиці
7.    Хлорка чи «Білизна»
8.    Вата
9.    Трохи часу і фантазії
Отож в першу чергу обрізаємо старі джинси,потім заклеюємо скотчем візерунок який би хотіли створити.З картону вирізаємо дві «ніжки» і вставляємо в шорти,щоб верх і низ не дотулялись.
Після цього вдягаємо рукавиці,беремо хлорку чи «Білизну» на вату і проводимо по шортах. Даємо підсохнути.


За цей час знімаємо фурнітуру з старого пояса.


Знімаємо скотч і декоруємо наші шорти металевими набійками.


Перед носінням шорти бажано випрати від хлорки.