пʼятницю, 11 травня 2012 р.

Робочі моменти

 Робота в сфері туризму-штука сезонна. Взимку є вагон вільного часу на читання книжок, лаження по сайтах, перегляд фільмів, хендмейд, втілення творчих ідей та проектів, спілкування з рідними і друзями, а от влітку….Тут починається завал: ціла купа туристів, регулярні телефонні розмови, вирішення різного роду «завалів», договори, заявки, бронювання, проплати, квитанції, словом - голова йде обертом. А доповнює все це щастя неймовірна температура і яскраве сонечко в пицю)))
 Проте, як би я не жалілась на життя (зважаючи на повну відсутність вихідних, абсолютну неможливість вибратись на жодний пластовий табір чи музичний фестиваль і власну відпустку не раніше ніж в вересні)-я люблю туризм, літо і свою роботу. Щасливі люди, які повертаються з відпочинку і дзвонять щиро подякувати, прекрасні партнери, котрі за літній сезон стають як рідні і впізнають по голосу найтонші нотки твого настрою, короткі хвилини за кавою вранці в пустому офісі і теплі вечори нелюдської втоми від чудового прожитого дня.
 От так коротко і емоційно саме сьогодні схотілося поділитись з вами думками про туризм і любов до своєї цікавої роботи. Бажаю всім тепла, прекрасного відпочинку і веселкового настрою. Добраніч.