вівторок, 5 лютого 2013 р.

Корекція фігури за допомогою одягу


    Як всі ми добре знаємо і не раз переконувались на собі зустрічають за одягом. Ви можете 1000 разів бути цікавою, веселою та особливою, але це правило діє в переважній більшості випадків. Саме тому сьогодні хотілось би розповісти про корекцію фігури за допомогою одягу.

Типи жіночої фігури:

 Зараз ви дізнаєтеся, які існують типи жіночих фігур. І як правильно підібрати одяг з урахуванням особливостей вашої фігури.

Хочеться запевнити вас що поганих фігур не буває-буває лише неправильно підібраний одяг. Тому ми обговоримо як одягатися з урахуванням типу вашої фігури.

Отже, існує 5 типів жіночої фігури:

    Тип А
    Тип Т
    Тип Х
    Тип Н
    Тип О



Тип А, ще називають груша (ложка, А-фігура)

Така статура вважається найжіночнішою з усіх типів. А чоловіки такий тип вважають найсексуальнішим.

У цьому типі фігури переважає тендітний верх і важкий низ, тобто плечі вузькі, груди середнього розміру, талія тонка і повні вигнуті стегна з опуклими сідницями. Сама жіночність. Жінкам / дівчатам з такою фігурою дуже пощастило, тому що їй не загрожує сильна повнота. З віком верхня частина залишається худий, а талія - ​​вузенькою. Але ось головна проблема - це жир, який розподіляється на боках і стегнах (потім дуже складно позбутися), також такий тип жінок / дівчат часто страждає від целюліту.

З одягу, до прикладу, вибирайте різноманітні топи з басками, сукні з акцентом на талії, спідниці А-силуету, кофти з горизонтальним малюнком, ну і звичайно ж туфлі на підборах .

 


Тип Т, ще називають морквина (трикутник, Т-фігура)

У такої статури плечі широкі, стегна вузькі, сідниці плоскі, ноги худенькі (дуже часто худенькі саме нижче колін). Недолік скоріше не фігури, а організму - присутність чоловічого гормону - андрогену, внаслідок, така худорба і проблеми з волосками на руках, на ногах і над верхньою губою. Жінкам цього типу дуже складно погладшати, набрати вагу, але, а якщо навіть жінка / дівчина поправилась, то локалізація відбувається у верхній частині тіла, переважно на боках і вздовж спини.

У цьому типі фігури головне приховати широкі плечі, тобто візуально їх зменшити. З цим завданням добре впораються, наприклад, тонкі трикотажні кардигани з так званим V-подібним вирізом, сорочки суворо чоловічого крою, також можна сміливо носити спідниці-олівці і сукні-футляри. Потрібно, на жаль, уникати тонких каблуків, оскільки фігура може стати громіздкою.

 


Тип Х, ще називають пісочний годинник (Х-фігура)

У такого статури ідеальне співвідношення грудей, талії і стегон. Такий тип фігури визнаний класичним. Також цей тип фігури має округлі, не повні руки і ноги, груди часто або середнього розміру, або великого. Жінки / дівчата такого типу мають головну проблему - легко і швидко набирають вагу. Але це зовсім і не проблема, тому що все, що ви набрали, все, як правило, буде відкладатися як на грудях, так і на стегнах. Це, я вважаю - головне достоїнство, тому таки зайві кілограми цього типу фігури легше скинути, ніж іншим.

У плані підбору одягу для такого типу фігури пощастило, оскільки приховувати нічого не потрібно, а підкреслювати все. Для такого типу підходить весь ефектний одяг, наприклад, спідниці-тюльпани, джинси і брюки з високою талією, сукні до підлоги, ефектне декольте. Ще для такого типу фігури буде близький стиль 50-х років.

 


Тип Н, ще називають стручок (перчик, банан, полуниця, лінійка, H-фігура)

Така статура вважають найбільш витонченою, це хлоп'яча фігура. Фігурують вузькі плечі, довгі руки, невеликі груди, вузькі стегна, плоскі сідниці, довгі ноги. Цей тип фігури найпопулярніший в модній індустрії. У такої фігури ще переважає невиражена талія. Жінок / дівчат з такою фігурою не турбує зайва вага і целюліт аж до 35-40 років. Тільки потім вже з'являється животик, і фігура перетворюється в «яблучко», але якщо все коректувати дієтою і спортом, то про проблему можна і не думати ...

В одязі можна і потрібно використовувати жіночні вбрання, наприклад, коротенькі сукні, всілякі прикрашені комірці, пальто з круглою горловиною, витончені ботильйони, прикрашені, припустимо, бантиками та ін. 

 

Тип О, ще називають яблуко (О-фігура)

Такий тип фігури вважається найпроблемнішим, зустрічається частіше у чоловіків, але можна зустріти й у жінок. Фігура набута - відсутність фізичних навантажень, неправильне харчування, надмірне вживання алкоголю (пива), все це сприяє появі випираючого живота, який псує фігуру в цілому. А взагалі, при такій фігурі все псує тільки живіт, так як у таких жінок / дівчат руки худі, стегна стрункі (дорівнюють ширині плечей) і ноги теж стрункі. А ось жир накопичується на талії.

Тут потрібно давати поради не по підбору одягу, а поради щодо позбавлення від живота. Тобто головна корекція фігури - це не одяг, а спорт.

 


 «Переваги потрібно вміти підкреслити, а недоліки можна підкоригувати, проте головне-любити себе».


І наостанок))))