вівторок, 20 березня 2012 р.

Молода ,творча і перспективна дизайнерка Юля Рибка + lookbook колекції.

Сьогодні хочу розповісти про надзвичайно творчу, шалено здібну і неймовірно талановиту людину й мою подругу Юлю Рибку.


Ми познайомились кілька років тому і відтоді я регулярно стежу за її творчими подвигами у сфері дизайну одягу. Насправді давно не зустрічала людину з такими цікавими ідеями і таким якісним їх втіленням. Її роботи завжди креативні та позитивні. Вона завжди готова до експериментів. Їй ніколи не шкода часу на близьких. Її надихають прості речі і неординарні люди. Ми регулярно підтримуємо хороші дружні та бартерні стосунки. Вона - шиє для мене, я стрижу, фарбую і зачісую її і для неї)))  Перша пошита Юлею річ яку я побачила і закохалась - це сукня з прибульцем)))) Насправді фантастична і весела річ,як і багато інших її робіт.

Буквально кілька тижнів тому вона захистила дипломну роботу на тему  «Голандський живопис». Відколи я побачила перші ескізи - я просто закохалась в цю колекцію. Чіткі лінії, складний покрій, прекрасна кольорова гама і дуууже якісне виконання. Колекція вийшла справді надзвичайна і до того ж її можна носити.
 Я, як людина наївна - вірю що працьовиті люди просто зобов'язані отримати шанс «пробитись» і показати свій талант людям. У цьому випадку так і сталось. Після захисту диплому Юлю запросили взяти участь у показі формату OFF schedule (нова ініціатива LvivFashion Week для молодих дизайнерів. В OFF schedule для студентів немає організаційного внеску і вимог щодо кількості моделей в колекції - проект створений спеціально для молодих модельєрів і майже не потребує фінансових вкладень). Проте для участі необхідно надіслати якісні фото колекції.
Саме тут ми зібрали найкращі активи. Колекція - Юлі Рибки, мегакласні фотографії – Олі Дмитрів, суперова модель Дарія Царенко, зачіска і мейкап-я (Оленка Мазурок) і тло – сонячні вулиці Львова.

Отож lookbook  колекції  на ваш розсуд.




Всіх бажаючих побачити показ колекції запрошую 28 березня 2012р.,в середу на 18.00…OFF schedule / ТЦ Інтерсіті (пр.Чорновола, 67-г)