четвер, 5 квітня 2012 р.

Кольє, намиста та нашийники - стильні прикраси весняно-літнього сезону 2012

 Масивні та яскраві прикраси стали модним трендом весняно-літнього сезону 2012 року . Багато знаменитостей,  модних блогерів і просто стильних сміливих людей давно включили їх в свій гардероб. Такі прикраси чудово розбавляють буденні образи та вдало підкреслюють святкові ансамблі. При бажанні за допомогою них можна створити яскравий акцент.










Масивні прикраси на шию стали фаворитом цього року. Багато дизайнерів зробили великі кольє і крупні намиста родзинкою у своїх показах. Найрізноманітніші стильові рішення можна знайти в колекціях модних будинків. Молодіжні кольє з пластику є у D&G, витончені кольє з підвісками у Anna Sui, кольє-намиста у Marni, середньовічні вензелі у Proenza Schouler і оригінальні кольє-нашийники та кольє-коміри у Roccobarocco.










 Особливо популярні кулони й підвіски у вигляді кіл, ромбів та сердечок. На піку популярності - прикраси в циганському стилі.
Такі прикраси можуть бути куплені  чи створені власноруч;  кольори-переважно яскраві, часом флюорисцентні;  матеріали – шкіра, метал, пласик, бісер, скло, текстиль, шнури, ланцюги, камінчики, старі брошки, стрічки, замки чи навіть макарони - все що до рук потрапить. Їхня форма може бути найрізноманітніша - овочі, фрукти, квіти або просто чіткі геометричні фігури. Основний акцент – яскравість та великі розміри. Не соромтеся у виборі яскравих барв і незвичайних конфігурацій! Це нині в моді.





















Оскільки я стараюсь не відставати від модних віянь, а  весна вимагає якомога більше кольору та форм – вирішила зробити кілька нових прикрас і поділитись фотографіями своїх творінь)))