пʼятницю, 21 листопада 2014 р.

Вагітна мода 3. Особисті спостереження.

 

   Як я вже писала в попередніх постах - вагітність дуже особливий стан. Добре, що всі зміни відбуваються поступово і до них сяк-так можна звикнути, підлаштуватись або змиритись)))
   Зараз хотілось би закцентувати увагу на гардеробі вагітної і тим як його зорганізувати з найбільшим комфортом і найменшими фінансовими втратами. Отож - фігура змінюється. Поступово починає рости животик, груди, часом набрякають ноги. Вагітність - не причина одразу скласти всі улюблені речі в довгий ящик чи роздарувати його подругам (хоча такі емоційні пориви не виключені).













   Будьте об*єктивними. Виділіть час, переміряйте весь одяг і холоднокровно відкладіть на купку те, що вам тисне, муляє, підстрибує. Все це почекає на вас. Об"єктивність тут головне, адже ваша зручність = ваш комфорт і здоров"я вашої мацьопи. Змиріться, також, з тим що одягу, який на вас зараз добре "сидить" з кожним місяцем чи тижнем ставатиме все менше. Старайтесь сприймати цей факт як належне і як свіжу можливість оновити гардероб.
 












Не впадайте в крайності. Часом видається, що раз ви "виросли" із звичного гардеробу, то прийшов час зайти в магазин для вагітних і скупити там все, що криво лежить. Мушу розчарувати - за останні кілька місяців я чітко усвідомила, що дизайнери таких магазинів і фірми, котрі шиють одяг для вагітних явно мають "зуб" на майбутніх мамусь, адже практично весь одяг - рідкісне уродство. Будьте готові до розчарувань. Проте є речі, котрі варто купувати в таких крамницях - це спеціальні штани\легенси\шорти\комбінезони для вагітних. Вони мають зручну ризинку для животика, котра розтягується залежно від його збільшення.

















   Дзвінок другу. Кожна з нас має вагон подруг різного росту, розміру та стилю, декотрі з них вже мають діток і можливо готові поділитись з вами своїм "вагітним" гардеробом. Просто спитайте.
  















   Більший розмір. Якщо ви вагітна - це ще не означає що всі магазини тепер для вас табу. Просто приміряйте більший розмір чи свобідніший крій і насолоджуйтесь шопінгом)



















   
   Верхній одяг. Якщо період вашої вагітності припадає на холодну погоду - не поспішайте вже і негайно купувати куртки для вагітних. Часом достатньо пошукати людей, котрі за відносно невелику суму пошиють вам спеціальну прищіпну вставку до улюбленої куртки чи плаща.






















  
   Взуття. Забудьте про шпильку, високі каблуки чи танкетки, повірте - настане момент коли ви їх зненавидите, тому рекомендую витратити час і підібрати гарне взуття на пласкій підошві.
 










 Секонди і стоки. Не стомлююсь нагадувати про ці чудові та економні магазини де можна знайти все необхідне, якщо запастись терпінням. Просто заходьте і шукайте, міряйте і вибирайте, що сподобалось.













  Інтернет. Тут є дуже багато ресурсів де можна за невеликі кошти знайти все необхідне, але будьте уважні - уточнюйте розміри.
  На виріст. Не забувайте що ви і близько не можете передбачити наскільки змінитесь протягом дев"яти місяців, тому не купуйте тісні речі,або одяг "на вже". Всі покупки мають бути максимально зручні, з натуральних і бажано тягучих тканин.
 Естетика перш за все. Справді важливо щоб все що оточує вас під час вагітності вам дійсно подобалось, адже гормони - штука непередбачувана і прикра, шкода якщо ненависний колір чи принт шалика одного гарного дня зіпсують вам настрій.




І наостанок прошу вибачення за якість знимок, зроблених протягом моєї вагітності від самого початку і досі.  Сподіваюсь вони будуть корисними.

Дорогі леді, щиро бажаю вам успішно пережити цей чудовий період у житті кожної жінки. Щастя вам.



Немає коментарів:

Дописати коментар