вівторок, 14 лютого 2012 р.

Глем-рок



Глем-рок (Glam rock, також іноді glitter rock, від англ. glamour — чарівність, блиск, розкіш) — явище у рок-музичній культурі, яке характеризується особливо розкішним і блискучим оформленням рок-концертів, яскравістю, екзотичними костюмами, рясним використанням макіяжу тощо. Напрямок виник у Великобританії на початку 1970-х років і мав значну популярність упродовж десятиліття. Пишнота стала невід'ємною рисою глем-року. Навіть серйозні рок-музиканти дотримувалися цієї тенденції.
Характерні риси - ланцюги, блискавки, черепи, шипи, пайєтки, лакована шкіра, стрази, металеві деталі, косуха. 





Макіяж яскравий-блідий тон, акцент - на очі (димчаті тіні, багато туші і трохи блиску на верхній повіці), губи червоні або природні матові.


В модних тенденціях літнього сезону стиль гламурний рок займає своє почесне місце. Це чудовий спосіб урізноманітнити гардероб та підкреслити власну оригінальність та неординарність. Завдяки поєднанню різноманітних фасонів, фактур та кольорів цей стиль стає більш жіночним та сексуальним не зважаючи на присутність в ньому елементів характерних тільки чоловічому стилю.




Стиль глем-рок прекрасно підійде як юним модницям так і дорослим.




 В такому вбранні можна з’явитись на урочистих церемоніях, вечірках і в той же час деякі елементи рок стилю ідеально підійдуть для доповнення строгого ділового дрес-коду.





Немає коментарів:

Дописати коментар