четвер, 24 травня 2012 р.

МК Босоніжки для Попелюшки.


 Нещодавно, риючись в бабусиній шафі, я знайшла босоніжки, котрі належали не то мамі, не то ще бабусі. Примірявши їх зрозуміла - моє… і в голові почали роїтись думки, що б такого з ними витворити. Проте постійні зміни погоди, магнітні бурі та завал на роботі творчим подвигам не сприяли і своє свіже творіння вдалось закінчити буквально вчора, чим і хвалюсь))))


   Отож для виконання чогось схожого необхідні наступні матеріали:

  1. старі чи набридлі босоніжки (сандалі, балетки, мешти, черевички….)
  2. паперовий скотч
  3. акрилові фарби та пензлики
  4. акриловий лак
  5. оксамитова стрічка
  6. стрази   
  7. клей момент
  8. натхнення та бажання))))
   Спершу заклеюємо паперовим скетчем ділянку до котрої будемо зафарбовувати носик нашого взуття (тут важливо щоб скотч був не надто міцним і в при відклеюванні не здер фарби з взуття, або не залишив клею на ньому)


   Потім наносимо фарбу. В моєму випадку колір взуття був досить сильним, тому спершу я нанесла червону фарбу, а вже потім, коли вона висохла, пофарбувала в потрібний світлий колір. Сподіваюсь так фарба буде краще триматись.


  Поки босоніжка підсихали, я встигла пошити акуратні бантики з оксамитової стрічки, які в подальшому наклеїла на стик фарбованої і нефарбованої частини босоніжок.
  Коли фарба остаточно висохла, знімаємо скотч і покриваємо носик акриловим лаком, злегка заходячи за край фарби.
  Після остаточного висихання взуття – наклеюємо оксамитову стрічку з бантиком суперклеєм і на нього ж садимо наші стрази і паєтки.


   Вуаля - босоніжки готові)))

2 коментарі: