четвер, 27 березня 2014 р.

Домашній одяг


   Пригадую в дитинстві мама завжди сварила мене за те що я не перевдягаюсь в домашнє після школи. Я довго не могла зрозуміти в чому проблема доки не посадила пляму на нові улюблені джинси. Після цього я чітко засвоїла – приходжу додому – обов’язково  перевдягаюсь, адже з вулиці ми приносимо зі собою пил, буденні проблеми та негативні емоції, пережиті протягом дня.
   Часто в ролі домашнього одягу в нас виступають заношені улюблені речі. Це улюблена футболка, яка розтягнулася і вже вся в дрібних дірочках, але її так шкода викинути! Це штани, які ми носили років так десять тому... Ми думаємо, що нас ніхто не бачить, і не важливо, у що ми одягнені. Повірте, наші домашні рідні і кохані люди все бачать! Також ніхто не застрахований від неочікуваних гостей, тому  варто задуматися над тим, що ми носимо вдома.

    Домашній одяг повинен бути досить вільним, не
сковувати рухів, адже бігаючи по хаті, готуючи їжу та прибираючи, вам має бути комфортно. Чудово підходять для цієї справи сарафани, халати, домашні платтячка, трикотажні штанці або шортики. Звичайно, такий одяг повинен бути не тільки зручним, але й красивим. Те, у що ми вдягнені, може нам зіпсувати настрій, а може і підняти. Так що, все залежить від нас.




   Халатик. По праву він вважається універсальним вбранням. Як ми вже говорили, одяг для дому повинен бути комфортним, тому вибирайте ті моделі халатика, які мають вільні рукави, широкий запах, а довжина повинна досягати колін. до того ж, під кожну погоду вам варто мати халати з різних матеріалів. Наприклад, взимку вас зігріють фланелеві або махрові моделі, а от для весни і літа добре підійдуть бавовняні. Ну і, звичайно ж, не забувайте про мереживні халатики, в яких ви будете чарувати коханого. Шовковий халат додасть образу яскравості, сексуальності або ніжності, залежно від крою і забарвлення. Халат з тонкої віскози підкреслить фігуру. Дуже популярні моделі халатиків з трикотажу. Вони різноманітні і модні. Халат асоціюється з теплом домашнього затишку.





   Для домашнього одягу добре підходять м’які трикотажні штани. До речі, зараз це ідеальний варіант для домашнього стилю. З настанням тепла штани можна замінити на стильні трикотажні шортики. Ще можна порадити звернути увагу на трикотажні лосини або легінси, які останнім часом стали дуже популярні. Комбінувати їх можна з широкими туніками або довгими светриками. У такому вигляді вас точно ніхто не посміє порівнювати із замученою домогосподаркою.







   Піжама. Це улюблений одяг з дитинства. М'яка, зручна, красива, в ній так добре спати. Зараз і на ринку, і в магазинах величезний вибір піжам на будь який вік, стать і комплекцію. Це красивий домашній одяг, представлений в широкому розмаїтті моделей і фактур. Вони неймовірно зручні, так як, зазвичай, їх шиють з трикотажу і фланелі. Крім цього, в піжамі цілком реально провести ранок, допомагаючи зібратися домочадцям на роботу чи до школи. Звичайно, проводити цілий день в піжамі не варто. Але зараз з’явилися комплекти, які складаються з піжами і відповідного до неї халатика. Варто зазначити, що жінка, яка зробила вибір на користь такої моделі, буде стильно виглядати навіть протягом всього дня. 






   Велюрові костюми теж користуються великою популярністю. Число покупців і шанувальниць цього виду одягу росте і росте. Цей костюмчик дуже зручний, не сковує рухів, а блиск велюру подарує акуратний вигляд. До нього дуже легко підібрати майку,футболку або топ. 


Сукенка. Трикотажна,  в'язана,  котонова, з веселим принтом чи однотонна також стане прекрасним варіантом домашнього одягу. В ній так зручно займатись домашніми справами чи кавувати з подругами. Головне вибрати найзручніший для себе варіант. Щоб не надто коротка (поправляння сукні може відволікати від домашніх справ), не дуже довга (аби в ній не шпортатись), не тісна(аби не муляла коли хочеться розслабитись), не дуже велика (заплутуватись в одязі не лише не приємно,а й небезпечно), все інше(складки, бантики, кишеньки) – ваш вибір.

   Колір домашнього одягу також важливий момент, адже біле швидко вимазується, чорне припорошується, а сіре може зіпсувати настрій в домашніх буднях. Рекомендую вибирати яскраві активні кольори не надто світлих відтінків.



    Гарний одяг стає зразком стилю і елегантності навіть у стінах будинку. Ваші старання також неодмінно оцінять рідні. Домашшній одяг – не просто необхідна частина гардеробу кожної дівчини, вони повинні дарувати максимальний комфорт і гарний настрій, тож бажаю вдалого вибору і приємних вечорів в домашньому колі



Немає коментарів:

Дописати коментар